Hoe ruikt de nieuwe Kylie Jenner geur: Cosmic? Hoe ruikt de nieuwe Kylie Jenner geur: Cosmic?

Hoe ruikt de nieuwe Kylie Jenner geur: Cosmic?

Kylie Jenner doet het weer. De reality ster die ons allemaal heeft verrast met haar razend populaire lippenstiften, heeft nu haar nieuwste parfum: Cosmic

Net zoals haar cosmetica, lijkt ook dit geurtje de harten van beautyliefhebbers storm te lopen. Geen verrassing eigenlijk, want Kylie’s naam is inmiddels synoniem geworden met alles wat trendy is in de beautywereld.

Hoe ruikt Kylie Jenner Cosmic?

De Cosmic Eau de Parfum van Kylie Jenner is een warme, bloemige geur die perfect balanceert tussen frisheid en sensualiteit. De geur opent met sterjasmijn en bloedsinaasappel.

Deze frisse topnoten zorgen voor een lichte geur, maar geven snel ruimte aan de hartnoten van gouden amber en rode pioen. De amber geeft de geur een heerlijke warmte, als een zachte gloed op je huid. Daarnaast zorgt de pioen voor een subtiele, vrouwelijke touch die perfect in balans is.

Het hart van het parfum is uitnodigend zonder opdringerig te zijn – precies wat je wilt in een signature scent. Kylie heeft met Cosmic een geur weten te maken die zowel verfijnd als toegankelijk is. Geen wonder dat parfumliefhebbers er zo enthousiast over zijn!

Cosmic heeft een unieke combinatie van basisnoten, en de geur eindigt op een zoete en houtachtige basis van vanille musk en cederhout. De vanille musk zorgt voor een licht zoet randje dat niet te overheersend is, terwijl het cederhout een aardse diepte geeft. Deze combinatie

Haar allereerste parfum komt in drie verschillende formaten en is een parfum die zowel geruststellend als verleidelijk aanvoelt.  Geschikt voor zowel casual als voor een avondje uit.

Is Cosmic van Kylie Jenner houdbaar?

In mijn ervaring is Cosmic een geur die je de hele dag door kunt dragen. De duurzaamheid van de geur is opvallend; na één spray bleef de geur urenlang op mijn huid aanwezig zonder te vervagen. Wat ik vooral fijn vind, is dat de geur zich langzaam ontwikkelt. In de eerste uren is de frisheid van de bloedsinaasappel sterk aanwezig, maar na verloop van tijd komt de warmte van de amber en cederhout duidelijker naar voren. Het is alsof je gedurende de dag steeds een andere kant van de geur ontdekt.

Voor wanneer is Cosmic Geschikt ?

Cosmic voelt als een perfecte balans tussen een dagelijkse geur en een avondparfum. Overdag voelt het fris en energiek, ideaal voor een brunch of een dag op kantoor. Maar in de avond komt de sensuele en warme kant van de geur naar voren, wat het geschikt maakt voor een diner of een avondje uit. Je kunt deze geur dus echt voor verschillende momenten dragen, zonder dat het ooit te zwaar of te licht aanvoelt.

Waar lijkt Cosmic van Kylie Jenner op?

Cosmic van Kylie Jenner lijkt qua geur op verschillende andere parfums, hier enkele parfums die een gelijkachtige geur hebben.

Thierry Mugler Alien: Beide parfums delen een sterke, bloemige geur met een warme basis. Cosmic heeft vergelijkbare amber en jasmijnnoten, wat het doet denken aan de sensuele en krachtige geur van Alien.

Lancôme La Vie Est Belle: Deze geur heeft ook een zoete, bloemige samenstelling en wordt vaak genoemd in verband met Cosmic. De warme en uitnodigende noten van beide parfums maken ze aantrekkelijk voor liefhebbers van florale geuren.

Ariana Grande Cloud: Cosmic wordt vergeleken met deze geur vanwege de zoete en warme amberachtige noten.

Kortom, als je op zoek bent naar een vrouwelijke geur die zowel fris als warm is, en die je moeiteloos van dag naar nacht kunt dragen, dan is Cosmic van Kylie Jenner zeker een aanrader. Het heeft een moderne, elegante vibe die bij veel vrouwen past. Vooral de combinatie van de bloemen- en houtachtige noten maken het een veelzijdige geur, die je niet snel zult vergeten.

Voor iedereen die houdt van vrouwelijke, maar niet overdreven zoete geuren, is Cosmic absoluut het proberen waard!